Liikkeenjohdon konsultointi ja yrittäjävalmennus


Tarjoamme keskustelukumppania ja ongelmanratkaisuapua kolmella eri palvelutuotteellamme.
Yrittäjän palloseinä on sinulle, joka kaipaat keskustelukumppania ja ajatuksillesi pallottelupintaa.
SEED workshop on sinulle, joka etsit yrityksellesi uutta suuntaa tai kaipaat apua strategian uudelleenmäärittelyssä tai vaikkapa hallinnon tehokkaassa järjestelyssä.
KEY workshop on sinulle, joka kaipaat selkeää ratkaisua rajattuun ongelmaan.

Yrittäjän palloseinä

Audiaturin ”Yrittäjän palloseinä” on luotu niitä yrittäjiä ja johtajia varten, jotka tarvitsevat organisaation ulkopuolisen keskustelukumppanin luottamuksellisiin keskusteluihin ja omien ajatustensa pallotteluun jonkun samanlaista taustaa omaavan kanssa.

Johtajuus ja yrittäjyys on joskus yksinäistä. Yritykselle on luotava strategia ja suunta, asiakkuuksia pitää johtaa ja tiimi tarvitsee ohjaamista ja tukea. Muistaako kukaan kysyä yrittäjältä tai johtajalta kuulumisia? Aina ei muista. Voiko tiimille tai asiakkaille murehtia omaa epävarmuutta strategiasta, tulevaisuudesta tai kertoa, että on hukassa yrityksen vision kanssa? Ei oikein voi.

Olen omalla urallani ollut paljon näissä yksinäisissä asemissa. Viime aikoina yrittäjänä, sitä ennen johtoryhmätasolla kansainvälisessä yrityksessä. Ymmärrän tarvetta kirkastaa omaa ajattelua, purkaa turhautumista turvallisessa ympäristössä ja hakea ”out of the box”-ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Lisäksi minulta löytyy kokemusta auttaa myös substanssitasolla. Ajattelen olevani parhaimmillani strategian, yrityksen ja yksilön vahvuuksien tunnistamisen ja arvonluomispotentiaalin löytämisen saroilla. Toki näiden lisäksi olen hoitanut hallintoa, asiakaspalvelua, myyntiä ja talouden asioita. Keskustelukumppanina uskon olevani edellä mainitun vuoksi mainio sparrauspartneri monenlaisille yrittäjille ja johtajille.

Meillä Audiatur Oy:ssä veloitusperiaatteet ovat sellaiset, että asiakas maksaa reilusti tehdystä työstä. ”Yrittäjän palloseinässä” toteutan tietenkin samaa linjaa. Keskustelukaverin saa 125 eurolla tunti ja saat valita tavataanko kasvotusten vai etäyhteyksin. Bussilippuja ei tarvitse maksella vaikka haluaisitkin minut paikan päälle. Jos kaipaat keskustelujen lisäksi aivoillesi lisäjumppaa ja haluat hieman ”kotitehtäviä” itsesi kehittämiseen niin annan sellaisia mielelläni pidempään kestävien kumppanuuksien yhteydessä. Niin, ja luottamuksellisuus on kysymättäkin päivänselvää.

Asiakaskokemuksia:

Sain hyvää evästystä ja pohdittavaa omaan valintatilanteeseeni yritykseni tienhaarassa. Topi antoi työkaluja tavoitteideni ja eri skenaarioiden pohtimiseen, joka auttoi valitsemaan oikean suunnan yritykselleni.”

 • Yrittäjä, hoiva-ala

Topilta olen saanut hyvää tukea linjanvetoihin. Joskus erilaisten näkemysten ja toimintatapojen esilletuominen on hankalaa, joten on hienoa, että on joku, jonka kanssa voi sparrailla ajatuksia ja saada luottoa omiin ajatuksiinsa ennen ”leijonan luolalle” esittelyä. ”

 • Keskijohtoon kuuluva henkilö suurehkossa suomalaisessa yrityksessä.

Myynnin kehittäminen on ollut markkinatilanteessamme hankalaa ja onnistuminen on vaatinut selkeää konseptointia. Topilta sain ideoita myynnin kehittämiseen ja uudenlaisiin ajatusmalleihin”.

 • Myynnistä vastaava päällikkö-tasoinen henkilö Pk-yrityksessä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Audiatur SEED

Uutta suuntaa, tavoitteita ja tehokkuutta.

Aloittaville ja suuntaa hakeville yrittäjille on SEED Workshopit, joissa käydään läpi jo toimivan yrityksen nykytilanne ja tarpeet ja määritellään tulevaisuudensuunnitelmien vaatimat menestystekijät.

SEED Workshopit sopivat erityisesti yrittäjälle, joka on rakentanut yrittäjyyttään oman asiantuntijuutensa ympärille, mutta ei ole vielä yrittäjänä kokenut. Voit myös kaivata apua yrityksen strategian määrittelyn tai vaikkapa tehokkaan hallinnon järjestämisen kanssa. SEED workshopin jälkeen tiedät suunnan, johon yrityksesi pyrkii ja toimenpiteet sinne pääsemiseen.

Sopii sekä yksinyrittäjille että tiimeille.

Hinta:
690€ (alv 0%) asiakkaan tiloissa järjestettynä.

Ota yhteyttä

Audiatur KEY

Selkeä ratkaisu rajattuun ongelmaan.

KEY workshopit avaavat nimensä mukaisesti liiketoiminnan lukkoja. Ne ovat tiiviisti tiettyyn ongelma-alueeseen pureutuvia ja ratkaisumalleja hakevia työpajoja. Yrittäjän/tiimin ja valmentajan vuorovaikutuksella etsimme kokemienne ongelmien perimmäisen syyn ja löydämme yrityksellenne sopivan tavan niiden ratkaisemiseksi.

KEY workshopit koostuvat kahdesta eri sessiosta: ensimmäisessä käydään läpi ongelmatilanne sekä kartoitetaan mahdollisuuksia ja toisessa sessiossa etsitään ratkaisut.


Hinta:

990€ (alv 0%) asiakkaan tiloissa järjestettynä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää yrittäjäpalveluista


Yrittäjäpalveluista vastaa Topi Sairanen.

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero

  Viesti