Lakiasiaintoimisto, johon on mukava tulla


Tarjoamme palveluitamme perheille, pariskunnille ja yksittäisille ihmisille, jotka haluavat apua elämänsä muutoskohdissa. Haluamme auttaa tulevaisuutenne turvaamisessa, erimielisyyksien sovittelussa ja rikosasioissa sekä järjestämään asiat läheisenne menehtyessä. Arvojamme ovat kaikkien ihmisten yhtäläinen kunnioittaminen, rehellisyys, läpinäkyvyys ja tasapuolisuus.

Tietoa yrityksestä

Audiatur perustettiin alkuvuonna 2016 viiden hengen voimin. Lakitiimimme etsi itselleen uutta kotia, jossa töitä saisi tehdä oman kiinnostuksen pohjalta ja tiimi ympärillä koostuisi samanhenkisistä ihmisistä. Halusimme kaikki toimiston, johon olisi aamuisin mukava tulla ja johon ei olisi pakko tulla jos etäpäivä tuntuisi päivän työrupeamaa ja omaa elämää paremmin palvelevalta vaihtoehdolta. Niinpä loimme tällaisen yhteisön, missä jokaiselle tiimin jäsenelle oma työhyvinvointi on yhtä tärkeää kuin työkaverinkin sekä asiakkaan saama arvo on tekemisen keskiössä.

Lakipalvelut on tyypillisesti vanhoillinen ala, jossa asiakas ei ole kuningas. Halusimme luoda yrityksen, johon olisi matala kynnys ottaa yhteyttä ja jossa ymmärretään, että omista rahoistaan palvelun maksavalta kuluttajalta ei veloiteta puolen tunnin työstä kun on kirjoitettu yksi sähköposti tai puhuttu viisi minuuttia puhelimessa. Saammekin usein palautetta ”palvelunne oli loistavaa enkä ikinä olisi uskonut, että se on niin edullista.” Pelkkää tuntihintaa ei kannata tuijottaa, vaikka toki pidämme senkin selvästi alan keskiarvoa alhaisempana – asiakkaan eduksi.

Tulevaisuudessa haluamme kasvaa, jotta voimme kasvattaa osaamistamme sekä tarjottujen palveluiden skaalaa. Keskeisenä toimintaperiaatteenamme tulee kuitenkin aina olemaan ystävällinen ja ihmisläheinen asiakaspalvelu.

Ota yhteyttä