Liikkeenjohdon konsultointi ja yrittäjävalmennus


Tarjoamme kolmea erilaista pakettia yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.
STARTTI on sinulle joka et ole vielä aloittanut liiketoimintaasi.
SEED on sinulle, joka etsit yrityksellesi uutta suuntaa tai kaipaat apua strategian uudelleenmäärittelyssä tai vaikkapa hallinnon tehokkaassa järjestelyssä.
KEY on sinulle, joka kaipaat selkeää ratkaisua rajattuun ongelmaan.

Audiatur STARTTI

Taustatukea liiketoiminnan aloittamiseen.

STARTTI sopii sinulle, joka vielä suunnittelet liiketoiminnan aloittamista. Autamme sinut alkuun, avustamme yrityksen rekisteröintiprosessissa ja käymme kanssasi läpi omat kompetenssisi sekä sen, missä mahdollisesti tarvitset apua.

Kartoitamme sopivat ja oikeanhintaiset yhteistyökumppanit, sparraamme sinua liiketoimintasuunnitelmasi kanssa ja kannustamme sinua eteenpäin niinä hetkinä kun byrokraatti yrittää lannistaa tai asiat menevät muuten hetkeksi sivuraiteille.

STARTTI-paketista on kaksi versiota. STARTTI LIGHT auttaa sinut alkuun yrityksen rekisteröimishetkeen asti. STARTTI HEAVY puolestaan on aloittavan yrittäjän valmentaja, asiantuntija ja olkapää jota vasten nojata vielä 3kk yrityksen perustamisen jälkeen. Ohjaamme yrittäjyytesi alkutaivalta ja varmistamme, että asiat lähtevät sujumaan niin kuin olet suunnitellutkin.

Hinnat:
Startti LIGHT: 490€ (alv 0%)
Startti HEAVY: 1990€ (alv 0%)

Ota yhteyttä

Audiatur SEED

Uutta suuntaa, tavoitteita ja tehokkuutta.

Aloittaville ja suuntaa hakeville yrittäjille on SEED Workshopit, joissa käydään läpi jo toimivan yrityksen nykytilanne ja tarpeet ja määritellään tulevaisuudensuunnitelmien vaatimat menestystekijät.

SEED Workshopit sopivat erityisesti yrittäjälle, joka on rakentanut yrittäjyyttään oman asiantuntijuutensa ympärille, mutta ei ole vielä yrittäjänä kokenut. Voit myös kaivata apua yrityksen strategian määrittelyn tai vaikkapa tehokkaan hallinnon järjestämisen kanssa. SEED workshopin jälkeen tiedät suunnan, johon yrityksesi pyrkii ja toimenpiteet sinne pääsemiseen.

Sopii sekä yksinyrittäjille että tiimeille.

Hinta:
690€ (alv 0%) asiakkaan tiloissa järjestettynä.

Ota yhteyttä

Audiatur KEY

Selkeä ratkaisu rajattuun ongelmaan.

KEY workshopit avaavat nimensä mukaisesti liiketoiminnan lukkoja. Ne ovat tiiviisti tiettyyn ongelma-alueeseen pureutuvia ja ratkaisumalleja hakevia työpajoja. Yrittäjän/tiimin ja valmentajan vuorovaikutuksella etsimme kokemienne ongelmien perimmäisen syyn ja löydämme yrityksellenne sopivan tavan niiden ratkaisemiseksi.

KEY workshopit koostuvat kahdesta eri sessiosta: ensimmäisessä käydään läpi ongelmatilanne sekä kartoitetaan mahdollisuuksia ja toisessa sessiossa etsitään ratkaisut.


Hinta:

990€ (alv 0%) asiakkaan tiloissa järjestettynä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää yrittäjäpalveluista


Yrittäjäpalveluista vastaa Topi Sairanen.

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti