Kuunteleva lakiasiaintoimisto Audiatur on apunasi muuttuvissa elämäntilanteissa.

Lakipalvelut

Lakiasiaintoimistomme palveluihin kuuluu kattavasti perhe- ja perintöoikeuden palvelut. Teemme jatkuvasti perunkirjoituksia ja perinnönjakoja, testamentteja, sopimuksia avio- ja avoeron varalle sekä olemme mukana ratkomassa huoltajuuskysymyksiä.  Autamme myös rikosasioissa sekä muissa oikeudellisissa ongelmissa.

Muistathan, että perunkirjoitus tulee lähtökohtaisesti hoitaa 3kk sisällä vainajan menehtymisestä. Ota meihin heti yhteyttä, niin saamme prosessin rullaamaan ja sinulla on yksi asia vähemmän murehdittavana.

Lue lisää >

Näin toimimme

Audiaturissa sinua palvelevat helposti lähestyttävät ja asiantuntevat ammattilaiset. Arvojamme ovat rehellisyys, läpinäkyvyys, tasapuolisuus ja kaikkien ihmisten yhtäläinen kunnioittaminen. Tavoitteemme on tarjota lakialan paras asiakaskokemus.

Neljän hengen tiimimme on osaava ja kielitaitoinen ja aina asioihin 100% paneutuva. Pidämme huolen ettei asiasi jää roikkumaan, vaan hoidamme sen loppuun asti. 

Tutustu meihin >

Ajankohtaista

Me Audiaturilla arvostamme yksityisyyttäsi. Tietosuojaselosteemme voit lukea osoitteesta

https://www.audiatur.fi/tietosuoja/

Helsingin Sanomat on kirjoittanut viime kuukausina laajasti perintöasioista sekä omaisuuden jakamisesta sekä siihen etukäteen varautumisesta avo/avioerotapauksissa. Oletko sinä harkinnut avioehdon tekemistä, sopimusta avoeron varalta tai vaikkapa testamentin tekemistä? Kaikki nämä asiat on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa, jotta omaisuuden jakoon liittyviä asioita ei tarvitse enää puida muiden raskaiden päätösten lomassa. Asiantuntevat juristimme laativat sinulle nämä tulevaisuuttasi turvaavat asiakirjat ammattitaidolla ja joustavalla aikataululla. 

Autamme mielellämme myös perintöasioissa ja toimitamme perunkirjoituksia sekä perinnönjakoja. Tiloissamme on helppo pitää isommankin suvun perunkirjoitus- tai jakotilaisuudet ilman lisäkustannuksia tai vaivaa tilaisuuden kotona järjestämisestä. Hoidamme mielellämme myös perintöasioita, joissa vainajalla on omaisuuseriä useissa maissa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voisimme auttaa!

Lue lisää ja varaa >